/

Η εταιρεία μας

Σχετικά με εμάς

«Η Φαρμακευτική βιομηχανία «NI-THE», είναι μια οικογενειακή, αμιγώς Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία, από τις πρώτες στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 1948 από τον Νικόλαο Θεοφίλη. Βασικό αντικείμενο της ΝΙ-ΤΗΕ είναι η παραγωγή και το εμπόριο φαρμάκων.

Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η εταιρεία κατάφερε με σταθερά βήματα, να αναπτυχθεί  και να καθιερωθεί στην αγορά. Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των ασθενών, των γιατρών και των φαρμακοποιών στα προϊόντα της εταιρείας μας, είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής κορυφαίας ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητάς τους.

Η υψηλών προδιαγραφών μονάδα παραγωγής μας, η οποία βρίσκεται στην Παιανία Αττικής, είναι πιστοποιημένη κατά EU GMP (Good Manufacturing Practices)  για την Παραγωγή, Συσκευασία και Ποιοτικό Έλεγχο Ανθρώπινων Φαρμάκων από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ). Στο εργοστάσιό μας παράγουμε στερεές φαρμακευτικές μορφές όπως δισκία και κάψουλες, ημιστερεές μορφές όπως αλοιφές και υπόθετα και υγρές μορφές όπως ελαιώδη και σιρόπια για εσωτερική χρήση.»

1948

Ιδρύεται στην Αθήνα από τον Νικόλαο Θεοφίλη, έναν έμπειρο και διορατικό φαρμακοποιό μια από τις πρώτες Ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, η NI-THE. Στο εργαστήριο του φαρμακείου Δρακόπουλου που βρισκόταν στην οδό Αθηνάς στο κέντρο της Αθήνας, ο Νικόλαος Θεοφίλης παρασκεύαζε το πρώτο και μοναδικό μέχρι τότε προϊόν της επιχείρησης, την αλοιφή πενικιλλίνης.

1950

Χορηγείται άδεια λειτουργίας εργαστηρίου παρασκευής φαρμακευτικών προϊόντων, το οποίο στεγάζεται επί της οδού Πανδώρου στα Κάτω Πετράλωνα (Αθήνα).

1953

Άδεια Κυκλοφορίας του Triciderm® στην Ελληνική αγορά, ένα από τα πρώτα προϊόντα της εταιρείας, το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά μέχρι σήμερα.

1959

Το μέχρι τότε μικρό βιομηχανικό εργαστήριο της ΝΙ-ΤΗΕ μεταφέρεται σε αναβαθμισμένη εγκατάσταση στα Άνω Πατήσια (Αθήνα).

1965

Η ατομική επιχείρηση μετατρέπεται σε ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «Φαρμακευτικά Εργαστήρια NI-THE, ΝΙΚ. Α. ΘΕΟΦΙΛΗ & ΥΙΟΥ Ο.Ε.» στην οποία εισήλθε και τυπικά ως εταίρος ο υιός του Νικολάου Θεοφίλη, Ανδρέας (πτυχιούχος χημικός). Ως δεύτερη γενιά, ο Ανδρέας Θεοφίλης έφερε νέες ιδέες και επιστημονικές γνώσεις, και μαζί με τον πατέρα του συνέχισαν μαζί την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, μετατρέποντάς την από ιδιωτική εργαστηριακή εταιρεία σε μια μεγάλη βιομηχανική μονάδα παραγωγής.

1969

Η NI-THE λανσάρει το Thyrostat®, ένα φάρμακο θεραπείας υπερθυρεοειδισμού, καθιερωμένο στην Ελληνική αγορά, το οποίο βοηθά τους ασθενείς εδώ και 50 χρόνια.

1971

Μετατροπή της εταιρείας από O.E. σε Ε.Π.Ε.. Απόκτηση βιομηχανικής γης και κατασκευή εργοστασίου παραγωγής 2000τ.μ., με πλήρως αυτοματοποιημένο και ανεπτυγμένο εργοστάσιο παραγωγής πόσιμων διαλυμάτων, δισκίων, καψουλών, αλοιφών και υπόθετων.

1974

Η NI-THE λανσάρει το Thyrohormone®, ένα φάρμακο για τη θεραπεία του υποθυρεοειδισμού, καθιερωμένο στην ελληνική αγορά, το οποίο βοηθά τους ασθενείς εδώ και 50 χρόνια.

1975 - 1990

Ο Νικόλαος και ο Ανδρέας Θεοφίλης, αναζητώντας την εξέλιξη της επιστήμης, την ανάπτυξη της εταιρείας, και με ισχυρό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης,  επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της ΝΙ-ΤΗΕ μέσω πολυάριθμων εμπορικών σημάτων και Αδειών Κυκλοφορίας για συνταγογραφούμενα (Rx) και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα (OTC), τα οποία προσέδιδαν θεραπευτικές λύσεις σε διαφόρων ειδών παθήσεις.

1991 - 2000

Φεύγει από τη ζωή ο ιδρυτής Νικόλαος Θεοφίλης. Ο γιός του, Ανδρέας Θεοφίλης, αναδιαμορφώνει τη δομή και τις λειτουργίες της εταιρείας, κάνει νέες συνεργασίες, φέρνει στην εταιρεία νέο επιστημονικό προσωπικό και συνεχίζει να καθιερώνει τα προϊόντα NI-THE στην αγορά.

2001 - 2010

Περαιτέρω εκβιομηχάνιση της NI-THE. Καθώς η εταιρεία μεγαλώνει και τα φαρμακευτικά πρότυπα γίνονται πιο απαιτητικά, γίνονται νέες επενδύσεις για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, των μηχανημάτων και του εργαστηριακού εξοπλισμού της παραγωγής, καθώς και νέες προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού.

2010

Η NI-THE κατοχυρώνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφαρμογή του οδοντιατρικού προϊόντος της, Oulogram®.

2012

Τα τρία παιδιά του Ανδρέα Θεοφίλη, Γεώργιος, Κωνσταντίνα και Νικόλαος, έχοντας ακαδημαϊκό υπόβαθρο Φαρμακευτικών επιστημών, Βιοχημείας και Χημείας, εισέρχονται στην οικογενειακή επιχείρηση ως τρίτη γενιά της NI-THE.

2017

Επέκταση της  παραγωγικής μονάδας της εταιρείας κατά 1000τ.μ..

2022

Περαιτέρω επέκταση των παραγωγικών δυνατοτήτων & αδειοδότηση της παραγωγικής μονάδας της ΝΙ-ΤΗΕ για την παραγωγή Βιοκτόνων-Αντισηπτικών, Καλλυντικών και Συμπληρωμάτων Διατροφής.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Θεραπευτικές Κατηγορίες

Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας και τα ενσωματωμένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας πλαισιώνουν την διασφάλιση της υψηλών προδιαγραφών ποιότητας στα προϊόντα που παράγουμε.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας αποτελείται από Άδειες Κυκλοφορίας Φαρμάκων δικής μας εμπορικής ονομασίας. Τα αναγνωρισμένα φαρμακευτικά προϊόντα μας προσφέρουν λύσεις σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες:

Oι αξίες μας

Ποιότητα - Aσφάλεια - Aποτελεσματικότητα:

Διασφαλίζουμε πάντα την παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, κάτω από άριστες συνθήκες φαρμακευτικών προδιαγραφών. 

Ηθική & Αξιοπιστία:

Με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα, έχουμε σταθερά καθιερωθεί στην αγορά εδώ και επτά δεκαετίες.  

Προσφορά στο κοινωνικό σύνολο:

Παρέχουμε αποτελεσματικές θεραπείες με σεβασμό προς τον ασθενή, στοχεύοντας πάντα στη βελτίωση της υγείας των συνανθρώπων μας. 

Οι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας:

Ως οικογενειακή επιχείρηση, αντιμετωπίζουμε τους εργαζομένους μας ως μια ευρύτερη οικογένεια. Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, λειτουργούμε με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και παρακινούμε την πρωτοβουλία, με κοινό στόχο την πρόοδο. 

Έρευνα, Ανάπτυξη & Καινοτομία

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξής μας απαρτίζεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, σύγχρονες μεθόδους και επιστημονικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Στοχεύουμε στην συνεχή πρόοδο και εξέλιξη, μέσω της αναζήτησης νέων καινοτόμων λύσεων στους τομείς που δραστηριοποιούμαστε.